Uthyrning

REGLER FÖR UTHYRNING AV SÄFFLE OK:s KLUBBSTUGA

Klubbstugan får hyras av:

* Privatperson som är medlem i Säffle OK

* Annan förening eller privatperson om bokningen görs av person som är medlem i

Säffle OK. Denna ska förmedla reglerna och vara kontaktperson och helst själv delta i evenemanget.

* Klubbstugan får hyras vid tidpunkt då inte Säffle OK har egna planerade aktiviteter i klubbstugan. Uthyrningen annonseras på anslagstavlan.

* Hyreskostnader för vardagar (måndag-torsdag): 300 kr

* Hyreskostnad pr. dag för fredag, lördag och söndag samt annan helgdag: 500 kr

* För kortidshyra gäller följande:

När stugan är bemannad ska vi inte ta betalt för kortare besök.

När stugan inte är bemannad gäller 100 kronor i startpeng första timmen + 50 kronor/timme för följande timmar upp till max (inkl. startpeng) 300 kronor resp. 500 kronor (helg)

* Kanslikontoret ingår normalt ej i de uthyrda utrymmena. Klubbmedlemmar i tjänsteärende har normalt tillträde till kanslikontoret då klubbstugan är uthyrd.

Omklädningsrummen, dusch och bastu får disponeras av hyresgästen, men klubbmedlemmar har normalt tillträde till dessa utrymmen även då klubbstugan är uthyrd.

* I hyran ingår befintlig köksutrustning

* Hyresgästerna ansvarar för att klubbstugan lämnas i opåverkat skick och är låst. Åverkan på byggnaden eller inredning ersätts av hyresgästen

* Troféer, priser och annat som hör till klubbens verksamhet och historia får inte röras.

* Efter användningen städas klubbstugan av hyresgästen

* Rökförbud råder i alla klubbstugans lokaler

* Nyckel till klubbstugan kan hämtas och återlämnas till utsedd person ur Stug- och bastukommittén.

Bokning:

Kontakta Anders Schullström (073-025 45 25 eller 0533-14165) eller Karin Andersson (070-261 46 92).

Uppdaterad: 19 APR 2016 21:18 Skribent: Nils Langaard

Länk till Säffle OK's hitta ut